Урлаг.мнУрлаг.мн
  • Дуу хөгжим
  • Театр
  • Хөгжим
  • Утга зохиол
  • Язгуур урлаг
Facebook Twitter Instagram
Урлаг.мнУрлаг.мн
  • Дуу хөгжим
  • Театр
  • Хөгжим
  • Утга зохиол
  • Язгуур урлаг
Facebook Twitter Instagram
Урлаг.мнУрлаг.мн
Урлаг.мн»Үндэсний хөгжим»Ердөө л молоко, өндөгний цагаан ашиглан амтат зайрмаг хийж сурцгаая
Үндэсний хөгжим

Ердөө л молоко, өндөгний цагаан ашиглан амтат зайрмаг хийж сурцгаая

Урлаг Урлаг26/06/2015Сэтгэгдэл байхгүй1 минут уншина
Facebook Twitter LinkedIn Имэйл Telegram WhatsApp
281_1426911728589766632015-06-26-10-45[www.urlag.mn].jpg
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Имэйл

Гэр бүлээрээ идсэн амтат хоолны дараа тансаг амттан идэх сайхан шүү дээ. Тэгвэл энэхүү амттанг та бас өөрийн гараар хийж болно. Ингээд орц, найрлага нь гарын доорх бүтээгдэхүүнээр хэрхэн амттай мөхөөлдөс хийх хялбархан жорыг хүргэж байна.

4 ширхэг өндөгний цагааныг ялгаж аваад автомат миксэрээр хөөсөрч эхэлтэл нь холино. Хэрвээ танд микэр байхгүй бол гар миксэрээр хөөсөртөл нь холино.

Ингээс хөөсөрсний дараа 3-4 дусал нимбэгний шүүс /хүчил/ хийж үргэлжлүүлэн миксэрдэнэ

Үргэлжлүүлэн миксэрдсээр байх бөгөөд өндөгний цагаан хөвөн мэт хөвсийтөл сайтар миксэрдэнэ. Гэм нь гараар миксэрдэж байгаа бол таны гар жаахан цуцах байх шүү.

Ингээд бэлэн болсны дараа 170-180гр молоко хийж өндөгний цагаанд уустал 15-20 секунд удаан миксэрдэнэ.

Хөлдөөгчинд хийж хонуулах эсвэл 2-3 цагийн дараа хөлдөөгчнөөс гаргахад зуурмаг маань зайрмагтан царцаж идэхэд бэлэн болно. Ингээд таны өөрийн гараар хийсэн анхны амтат мөхөөлдөс бэлэн боллоо. Мөхөөлдсийг элдэв хэлбэр дүрсэд оруулахын тулд нэг удаагийн аяга, савыг хэрэглэн хүссэн хэлбэртээ оруулна уу.

Эх сурвалж:1000jor.mn 

Хуваалцах. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Имэйл
Урлаг
  • Вэбсайт

Төстэй нийтлэл

Үндэсний хөгжим Урлаг

Арилжааны кино хийхдээ банкнаас зээл авч, орлогоосоо төлнө

19/08/2021
Үндэсний хөгжим Урлаг

Э.Цэнд-Аюуш: Соёлын салбарын залуучууд яамныхаа бодлого, үйл ажиллагаанд саналаа хүргүүлэх боломж бүрдлээ

22/06/2021
Үндэсний хөгжим Урлаг

Д.Бямбажав: Утга зохиолын шүүмж судлал хоцрогдсон учраас чанаргүй уран бүтээл олон болсон

04/06/2021

Сэтгэгдэл хаалттай

Сүүлд нэмэгдсэн

ФОТО: “Baeksang awards” наадмын улаан хивсний ёслолоос

06/05/2025

“Baeksang awards” наадмын шилдгүүд тодорлоо

06/05/2025

Jisoo дэлхийн топ брэндүүдтэй хамтран ажиллаж байна

06/05/2025

“Ламбугайн нулимс” дуурийг УДБЭТ-ын хамгийн залуу удирдаач Ц.Тэлмүүн-Очир удирдана

06/05/2025

Улсын хүүхэлдэйн театрын тавдугаар сарын хуваарийг хүргэж байна

06/05/2025
Дараахи
Facebook Twitter Instagram Pinterest
  • Бидний тухай
  • Холбоо барих
© 2009-2025 зохиогчын эрх хуулиар хамгаалагдсан.

Хайх утгаа бичээд Enter дарна уу. Болих бол Esc дарна уу.